Išankstinis užsakymas nėra būtinas. Pirkite eskimas.lt parduotuvėje: V. Maciulevičiaus g. 51, Vilnius.
×

6 mm 0.30g plastikinės kulkos / Airsoft ginklams 3300vnt

  • Atsiimkite Vilniuje šiandien

6 mm 0.30g plastikinės kulkos / Airsoft ginklams 3300vnt

16,99 €
  • Pridėti prie pamėgtų prekių
  • Pridėta prie pamėgtų prekių
  • Pašalintas

IŠPARDUOTA


6 mm 0.30g plastikinės kulkos / Airsoft ginklams 3300vnt.

Kulkos idealiai tinkančios mažesnės ir didesnės galios, spyruokliniams ir pradinio lygio airsoft ginklams, oriniams ginklams, kurių kalibras yra 6mm. Plastikiniai rutuliukai specialiai skirti šaudyti plastikinėmis kulkomis šaudančiais oriniais ginklais (AirSoft).

Q Blaster BB iš ActionSportGames yra ekonomiškas kokybiškas BB, idealiai tinkantis mažesnės galios, spyruokliniams ir pradinio lygio airsoft ginklams. Q Blaster yra aukštos kokybės BB, tačiau, kaip ir visiems Blaster BB, jiems taikomas griežtas ASG kokybės kontrolės procesas, užtikrinantis puikius matmenis ir nepriekaištingą kiekvieno sviedinio poliravimą.
0.30g
Spalva: Balta.
3300 vnt. Butelis.

„ActionSportGames“ BB prekės ženklas BLASTER reprezentuoja aukščiausią „Airsoft BB“ kokybę. BLASTER BB matmenys svyruoja tik nuo 5,96 mm iki 5,98 mm, todėl jie yra labai vienodo dydžio. Be didelio BB matmenų nuoseklumo, visi BLASTER prekės ženklo Airsoft BB yra padengti specialia danga, užtikrinančia geresnį lygumą / sutepimą, užtikrinančią beveik neprarasti galios šaunant. Dėl didelio konsistencijos matmenų ir specialios dangos Airsoft BB yra itin aukštos kokybės, todėl BLASTER prekės ženklas yra vienas geriausių Airsoft BB šiandien rinkoje.

Kulkų kiekis pakuotėje – 3300 vnt.

Savybės – 6mm 0.30

Spalva - Siunčiame atsitiktinai parenkamą spalvą.


Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės.
Medžiaga
Plastikinis

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Panašios prekės