Išankstinis užsakymas nėra būtinas. Pirkite eskimas.lt parduotuvėje: V. Maciulevičiaus g. 51, Vilnius.
×

Neokubas, Magnastix, magnetiniai rutuliukai Sidabriniai! 5mm – 216vnt

Neokubas, Magnastix, magnetiniai rutuliukai Sidabriniai! 5mm – 216vnt
  • Neokubas, Magnastix, magnetiniai rutuliukai Sidabriniai! 5mm – 216vnt
  • Neokubas, Magnastix, magnetiniai rutuliukai Sidabriniai! 5mm – 216vnt
  • Neokubas, Magnastix, magnetiniai rutuliukai Sidabriniai! 5mm – 216vnt
  • Neokubas, Magnastix, magnetiniai rutuliukai Sidabriniai! 5mm – 216vnt

Neokubas, Magnastix, magnetiniai rutuliukai Sidabriniai! 5mm – 216vnt

15,99 €
  • Pridėti prie pamėgtų prekių
  • Pridėta prie pamėgtų prekių
  • Pašalintas

IŠPARDUOTA


[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sidabriniai magnetiniai rutuliukai nustebins bet kurį, tiek jauną tiek jau suaugusį. Puiki dovana - puiki idėja neocube gerbėjams!
Kūrybinio mąstymo lavinimas

Elementarus įvairių figūrų (linijų, daugiakampių, erdvinių diagramų) dėliojimas iš magnetinių rutuliukų padeda Jums lavinti savo gebėjimą kurti. Kamuoliukus galite sunerti įvairiai, kombinacijų įvairovė yra beribė. Jums telieka pasitelkti savo fantaziją ir dėlioti. Erdvinė vaizduotė Nuolat žaidžiant su NeoKubu, nevalingai pradedi geriau suprasti erdvines figūras, perpranti jų konstrukcijas, bendrą dydžio ir skaičiaus santykį tarp kampų, kraštinių, tūrinių geometrinių kūnų briaunų. NeoKubas pateikia gerą ašinės ir radialinės simetrijos sąvoką, jis gali būti postūmiu nuodugnesnių geometrijos studijų link. O juk išlavinta erdvinė vaizduotė – labai geras pasiekimas, ar gi ne taip? Priemonė, skirta malšinti nuobodulį ir priverstinį dykinėjimą Tikrai ne paslaptis, kad gana dažnai mes visi atsiduriame tokioje situacijoje, kad absoliučiai neturime ką veikti. Taip nutinka tiek laisvalaikiu, tiek darbo metu. Ir tada į pagalbą atskuba NeoKubas. Duoti rankoms užsiėmimą? Lengvai! Padėti „prastumti“ laiką? Prašom! Sumažinti vienatvės jausmą? Paprasta! Priverstinis laukimas, nuobodžios paskaitos ir susirinkimai, ilgos kelionės, atsiskyrimas nuo pasaulio – visko nė nesuvardinti: ir čia Jums padės NeoKubas! Smulkiosios motorikos lavinimas ir reabilitacijos priemonių kūrimas Neįmanoma pervertinti mažų magnetinių rutuliukų svarbos motorinės pirštų ir rankų funkcijos lavinimui. Vis iš naujo dėliodami ir tiksliai jungdami smulkius daiktus (o tai reikalauja nemažai jėgų), mes ugdome tikslumą ir laviname rankų pirštų jėgą. Mūsų teigiamas požiūris į visa tai tik sustiprina gautą efektą. NeoKubas Lietuvoje taip pat puikiai tinka reabilitacijai po traumų ir po viršutinių galūnių neuralgijos, organiškai patiems papildant fizinius pratimus, kurie atliekami dalyvaujant ir prižiūrint gydytojui arba atliekami savarankiškai. NeoKubas padidins Jūsų gyvybingumą ir nepaliks sunkiomis akimirkomis, jis visada bus su šalia. Puiki dovana ir verslo suvenyras Neokubas Lietuvoje – neįprasta dovana, suteiksianti džiaugsmo Jūsų šeimai, artimiesiems, mylimiesiems, draugams, taip pat Jūsų verslo partneriams, vadybininkams, pavaldiniams… Žmogus, kuris nesiryžta pats įsigyti šio kubo, bus labai laimingu gavės jį dovanų. Visos gerų emocijų minutės ar valandos, praleistos su Neocube, šiam žmogui netiesiogiai (o gal ir tiesiogiai) siesis su Jumis. O tai, sutikite, yra labai svarbu. Antistresas Šiuolaikinis gyvenimas, deja, kartas nuo karto pateikia mums ne tik malonių staigmenų, todėl mūsų psichika reikalauja nuolatinės apsaugos. Kartu su kitomis veiksmingomis savęs raminimo ir atsipalaidavimo priemonėmis būtina parekomenduoti Jums nuostabų NeoKubą. Kaip jau minėta, delno ir pirštų masažas, kuriuose gausu nervinių galūnėlių, malonus lytėjimo pojūtis, pasitenkinimas kūrybiniais aspektais padės jums susidoroti su bet kokia situacija. Jūsų maža magnetinė Visata bus visada su Jumis.

  • Rutulio skersmuo: 5 mm
  • Detalių skaičius: 216
  • Rekomenduojama nuo 8 metų amžiaus
  • Dėžutė 6.7 cm x 4.5 cm.

  Prekės kodas: EKMV-G 8198[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=dBW2mkDcL9w"][/vc_column][/vc_row]


Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Panašios prekės