Išankstinis užsakymas nėra būtinas. Pirkite eskimas.lt parduotuvėje: V. Maciulevičiaus g. 51, Vilnius.
×

6 mm 0.25g plastikinės kulkos / Airsoft ginklams 4000vnt

  • Atsiimkite Vilniuje šiandien

6 mm 0.25g plastikinės kulkos / Airsoft ginklams 4000vnt

14,99 €
  • Pridėti prie pamėgtų prekių
  • Pridėta prie pamėgtų prekių
  • Pašalintas

IŠPARDUOTA


6 mm 0.25g plastikinės kulkos / Airsoft ginklams 4000vnt

Kulkos visų tipų oriniams ginklams, kurių kalibras yra 6mm. Plastikiniai rutuliukai specialiai skirti šaudyti plastikinėmis kulkomis šaudančiais oriniais ginklais (AirSoft).

ActionSportGames CURSED tikslios BB kulkų serijos siūlo alternatyvų variantą tiems, kurie nori savo BB supakuoti į maišelius, o ne išpilstyti į butelius.

Šios aukštos kokybės tikslios BB yra didelio tankio konstrukcijos kulkos. CURSED serija, sukurta taip, kad puikiai veiktų su visų tipų airsoft ginklais, priartina airsoft žaidėją vienu žingsniu prie aukščiausios kokybės airsoft patirties.

Dėl savo pastovios tobulai sferinės formos ir naudojant aukštos kokybės medžiagas CURSED serija yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia geriausios airsoft amunicijos kokybės. CURSED asortimentas, tiekiamas tvirtuose 5000 BB maišeliuose, yra ypač populiarus airsoft parduotuvėse.

Kulkų kiekis pakuotėje – 4000 vnt.

Savybės – 6mm 0.25g

Spalva - Siunčiame atsitiktinai parenkamą spalvą.


Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės.
Medžiaga
Plastikinis

Jums taip pat gali patikti

Panašios prekės