Išankstinis užsakymas nėra būtinas. Pirkite eskimas.lt parduotuvėje: V. Maciulevičiaus g. 51, Vilnius.
×

FFP2 Respiratoriai su vožtuvu 5vnt., YATO

  • Tik internetu
FFP2 Respiratoriai su vožtuvu 5vnt., YATO
  • FFP2 Respiratoriai su vožtuvu 5vnt., YATO
  • FFP2 Respiratoriai su vožtuvu 5vnt., YATO
  • FFP2 Respiratoriai su vožtuvu 5vnt., YATO

FFP2 Respiratoriai su vožtuvu 5vnt., YATO

8,06 €
  • Pridėti prie pamėgtų prekių
  • Pridėta prie pamėgtų prekių
  • Pašalintas
Liko vnt.: 6
Prekės kodas: EKMTYYT-74981

Pristatymas paštomatu nuo 2.49€ | 1-3 d.d.
Pristatymas kurjeriu visoje Lietuvoje nuo 3.49€ | 1-3 d.d.
Pristatymas Lietuvos Paštu nuo 3.99€ | 1-4 d.d.
Nemokamas atsiėmimas mūsų parduotuvėje: 1-3 d.d.
(Atsiėmimas galimas tik po mūsų patvirtinimo SMS žinute)
Prekės aprašymas
YT-74981 FFP2 apsaugos klasės nuo dulkių respiratoriai su iškvėpimo vožtuvu. Keturių sluoksnių struktūra yra vidinių darbinių sluoksnių, ty filtravimo ir specialaus karšto oro sluoksnio derinys, kurio dėka ant puskaukės nusėda minimalus drėgno oro kiekis, o išoriniai sluoksniai pagerina naudojimo komfortą ir mechaninis stiprumas. Puskaukės su iškvėpimo vožtuvu palengvina oro pašalinimą ir pasiteisins atliekant dideles fizines pastangas.

apsaugos klasė: FFP2
kiekis pakuotėje: 5 vnt
Keturių sluoksnių konstrukcija sujungia naudojimo patogumą ir ilgaamžiškumą:

odai nekenksmingas sluoksnis -> karšto oro sluoksnis -> filtro sluoksnis -> išorinis sluoksnis su padidintu atsparumu plyšimui
Puskaukės YT-74981 buvo išbandytos akredituotose notifikuotosios įstaigos ES ir gavo CE sertifikatą pagal EN 149: 2001 + A1: 2009 standartą.

APSAUGINĖ KLASIFIKACIJA:

Sertifikuotos puskaukės apsaugo kvėpavimo takus nuo dulkių, dūmų ir rūko (aerozolio), bet ne nuo garų ar dujų. Kai kuriose darbo vietose jie gali būti privalomi darbuotojo įrenginiai, tačiau nereikėtų pamiršti apie grėsmes mūsų sveikatai, kylančias atliekant buitinius ar pomėgius darbus, pvz., šlifuojant sienas, dirbant su mediena, valant kaminą ir pan. FFP iš anglų k. Santrumpa Filtering FacePiece turėtų būti verčiama kaip filtruojanti puskaukė, po kurios yra skaičius nuo 1 iki 3, nusakomas apsaugos laipsnis. Tiek pavadinimas, tiek išsamus apsaugos lygių aprašymas yra aprašyti Europos standarte EN 149 ir ​​telegrafinėje nuorodoje reikėtų manyti, kad kuo didesnis skaičius, tuo didesnis filtravimo laipsnis.

FFP1 – jie filtruoja iki 80% ore esančių dalelių iki 0,6 μm. Jis gali būti naudojamas, kai TLV * reikšmė neviršija daugiau nei 4 kartus. Dažniausiai naudojamas maisto ir statybos pramonėje.
FFP2 – jie filtruoja iki 94% ore esančių dalelių iki 0,6 μm. Jis gali būti naudojamas, kai TLV vertė neviršija daugiau nei 10 kartų. Dažniausiai jie naudojami metalo pramonėje ir kasyboje, kur kenksmingų aerozolių, rūko ar dūmų buvimas ore yra kasdienybė.
FFP3 – jie filtruoja iki 99% ore esančių dalelių iki 0,6 μm. Jis gali būti naudojamas, kai TLV vertė neviršija daugiau nei 30 kartų. Dažniausiai naudojamas chemijos pramonėje. Jie susiduria su dūmais, aerozolių dalelėmis, taip pat radioaktyviomis, kancerogeninėmis ir patogeninėmis medžiagomis, tokiomis kaip virusai, bakterijos ir grybelių sporos.
* NDS, t.y. didžiausia leistina koncentracija, yra parametras, gaunamas atlikus matavimus darbo vietoje. Ji informuoja darbdavį apie oro taršą, kylančią dėl gamybos/darbo, ir apie galimas pasekmes darbuotojams, būnantiems patikrintoje patalpoje.

Parametrai
Kategorija: III
Apsaugos kategorija: FFP2
Vožtuvas: TAIP

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės.

Panašios prekės