×

Didelis Robocar Poli transformerių rinkinys su priedais

  • Atsiimkite Vilniuje šiandien

Didelis Robocar Poli transformerių rinkinys su priedais

32,99 €
  • Add to favorites products
  • Added to favorites products
  • Removed to favorites product

IŠPARDUOTA


Didelis Robocar Poli transformerių rinkinys su priedais

Korėjiečių sukurti animacinio filmuko Robocar narsūs herojai gelbėja bėdoje atsidūrusiuosius nelaimėlius! Visų mėgstamas animacinis filmukas Robocar patraukia kiekvieno vaiko dėmesį, o šiandien visi herojai atvyko į tikrovę – nuo šiol transformuojami robotai savo unikaliomis techninėmis savybėmis gali džiuginti kiekvieną gerbėją! Žaidžiant su transformuojamais robotais vaikas ne tik linksmai praleis laiką, bet ir išsiugdys svarbius charakterio bruožus – drąsą, užuojautą, ryžtą ir begalinį norą padėti kitiems.

Visi Robocar transformuojami robotai geba itin žaibišku greičiu pakeistį savo pavidalą ir tapti pačiais narsiausiais kovotojais!

Rinkinyje esantys herojai per kelias sekundes gali pavirsti transporto priemonėmis. Sunkvežimis pasikelia ir apsisuka 360 laipsnių. Visi transformeriai turi savo priedus, kurie leis įsijausti į jų vykdomas misijas.

Komplekte: 5 figūrėlės Poli, Amber, Roy, Helly ir Poacher su priedais

Išmatavimai: 

figūrėlės 10 x 7 cm

pakuotė 36 x 40 cm

Amžius: 3+

Prekės kodas: EKM1 83168-5


Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės.

Vielleicht gefällt Ihnen auch

Similar products