×

Gillette Sensor 3 peiliukai 8 vnt. Rinkinys

  • Atsiimkite Vilniuje šiandien

Gillette Sensor 3 peiliukai 8 vnt. Rinkinys

14,99 €
  • Add to favorites products
  • Added to favorites products
  • Removed to favorites product
Product left: 3
Product reference: EKM1 9977
EAN13: 7702018499977

Pristatymas paštomatu nuo 2.49€ | 1-2 d.d.
Pristatymas kurjeriu visoje Lietuvoje nuo 3.49€ | 1-2 d.d
Pristatymas Lietuvos Paštu nuo 3.99€ | 1-4 d.d.
Atsiimkite nemokamai mūsų parduotuvėje:
V. Maciulevičiaus g. 51, Vilnius

Aprašymas


„Gillette Sensor3“ skustuvas vyrams turi tris ašmenis su drėkinamąja juostele, kad lengvai slystų per jūsų odą. Ant spyruoklės tvirtinami „Sensor“ ašmenys puikiai tinka paslankiai „Gillette Sensor3“ galvutei, prisitaikydami prie jūsų odos kontūrų, kad skutimasis būtų patogus ir sklandus. Visi „Sensor“ peiliukai tinka visiems „Sensor“ skustuvams.

Kiekis: 8 vnt.

Gillette

„Gillette“ yra vyrų ir moterų priežiūros priemonių, tokių kaip skustuvų ir kitų priežiūros produktų, prekės ženklas, priklausantis daugiašalei korporacijai Procter & Gamble (P&G). Dar 1928 m. sukūrus vieną iš pirmųjų skustuvų, vystant verslą ir plėtojant savo idėją, kosmetikos priemonių sąrašas buvo praplėstas. Šiandien tobulą „Gillette“ skutimosi komplektą sudaro skustuvas bei skutimosi želė, su dideliu slydimą pagerinančių sudedamųjų dalių kiekiu nepaprastai glotnam skutimuisi.

Šis Jungtinių Amerikos Valstijų grožio prekės ženklas nuolat atlieka tyrimus ir pasikliaudami aukščiausias technologijas, lazerius bei geriausius mokslininkus kuria produktus palengvinančius mūsų kūno priežiūrą. Dėl itin pažangios skutimosi peiliukų gamybos bei jų prisitaikymo prie skutamo paviršiaus, „Gillette“ jau ne vieną dešimtmetį yra nepralenkiama jų gamybos srityje.


Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės.

Vielleicht gefällt Ihnen auch

Similar products