Išankstinis užsakymas nėra būtinas. Pirkite eskimas.lt parduotuvėje: V. Maciulevičiaus g. 51, Vilnius.
×
Katalogas

Frozen kosmetikos rinkinys vaikams

  • Atsiimkite Vilniuje šiandien

Frozen kosmetikos rinkinys vaikams

11,99 €
  • Pridėti prie pamėgtų prekių
  • Pridėta prie pamėgtų prekių
  • Pašalintas

IŠPARDUOTA


Vaikiškos dekoratyvinės kosmetikos rinkinys „Frozen“ – tai kompaktiška kosmetikos dėžutė, kurioje yra viskas, ko reikia stilingam vaikiškam įvaizdžiui sukurti.

Pati dėžutė pagaminta klevo lapo formos ir turi 2 pakopų struktūrą, kuri išsiskleidžia lengvu judesiu ir atsidaro. Ant kosmetikos rinkinio dangtelio yra veidrodis. Stilingam makiažui rinkinį sudaro 6 atspalvių kompaktiški akių šešėliai, 2 skaistalų atspalviai, 2 atspalviai lūpų dažų, skystas lūpų blizgis ir patogūs aplikatoriai makiažui užtepti ir sumaišyti.

Norint sukurti gražų manikiūrą, rinkinys papildytas vandens pagrindu pagamintu nagų laku, kuris nekenkia raginei nago plokštelei. Šis vaikiškos dekoratyvinės kosmetikos rinkinys neabejotinai patrauks vaiko dėmesį ir prisidės prie jaunosios princesės kūrybinio laisvalaikio.

Amžius: nuo 3 metų

*Frozen analogas

Prekės kodas: EKM1 MY30088-


Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės.

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Panašios prekės