Išankstinis užsakymas nėra būtinas. Pirkite eskimas.lt parduotuvėje: V. Maciulevičiaus g. 51, Vilnius.
×
Katalogas

NAUJOVĖ! Kinetinis Flipo Flip Fidget antistresinis žaidimas - Kinetic Skill

  • Atsiimkite Vilniuje šiandien

NAUJOVĖ! Kinetinis Flipo Flip Fidget antistresinis žaidimas - Kinetic Skill

10,99 €
  • Pridėti prie pamėgtų prekių
  • Pridėta prie pamėgtų prekių
  • Pašalintas

IŠPARDUOTA


Naujas žaislas „Flipo Flip“ ir nauja banga Fidget antistreso Lietuvoje! Šis žaislas be abejonės patiks Jūsų vaikui ir net suaugusiam, nes su juo žaidžiant galima visuomet tobulėti ir išmokti naujų triukų. Šis žaislas nuramina ir ugdo rankų, bei pirštų motoriką, bei sukelia pozytyvias emocijas.

Dėl naujoviško ir unikalaus dizaino galite nepertraukiamai ridenti Flipo ant lygaus paviršiaus lengvai stumdami jį, taip pat galite sukti vertikaliai arba horizontaliai.

Kaip žaisti:

Kad pavyktu žaisti sklandžiai, reikia tam tikrų įgūdžių, reiškias reikės praktykos ir daug bandymų, stūmimo jėga turi būti vidutinė ir šiek tiek kantrybės, nes kai įgusite, valdysite Flipo kaip profesionalai. Galite vilkti jį pirštais, o tada švelniai stumti ir riedėjimo atstumas skiriasi priklausomai nuo stūmimo jėgos ir kampo, todėl reikia atlikti kelis bandymus, kad gaminys riedėtų toliau.     

Taip pat galima mesti „Flipo Flip“ cikliškai į orą, galite naudoti 2 ar daugiau Flipo Flip, norėdami mesti į orą, kai jis tuoj nukris, mesti antrą arba pakartotinai mesti daugiau. Tam reikia greitos reakcijos, taip pat reikia kontroliuoti metimo intensyvumą.

Flipo ant piršto, galite laikyti „Flipo Flip“ vertikaliai arba horizontaliai, o tada pasukti, kad „Flipo Flip“ suktųsi nepertraukiamai ilgą laiką. Galite sukurti kelių žaidėjų žaidimą, kad pamatytumėte, kas gali ridenti „Flipo Flip“ didesnius atstumus, arba „Flipo Flip“ sukti ilgiau.

Išmatavimai: ~4,5cm x 4,5cm

Spalva: Auksinė


Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės.

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Panašios prekės