Išankstinis užsakymas nėra būtinas. Pirkite eskimas.lt parduotuvėje: V. Maciulevičiaus g. 51, Vilnius.
×

Dantų šepetėlio galvutė Philips Sonicare HX9044/33, juoda, 4 vnt.

  • Atsiimkite Vilniuje šiandien

Dantų šepetėlio galvutė Philips Sonicare HX9044/33, juoda, 4 vnt.

36,99 €
  • Pridėti prie pamėgtų prekių
  • Pridėta prie pamėgtų prekių
  • Pašalintas
Liko vnt.: 2
Prekės kodas: EKM1 HX9044/33
EAN13: 8710103805625

Pristatymas paštomatu nuo 2.49€ | 1-2 d.d.
Pristatymas kurjeriu visoje Lietuvoje nuo 3.49€ | 1-2 d.d
Pristatymas Lietuvos Paštu nuo 3.99€ | 1-4 d.d.
Atsiimkite nemokamai mūsų parduotuvėje:
V. Maciulevičiaus g. 51, Vilnius
Mūsų giliausiai valanti šepetėlio galvutė
Iki 10 kartų geriau šalinamos apnašos ir pasiekiami puikūs rezultatai.
  • 4 vnt.
  • Standartinis dydis
  • Paspaudžiamas
  • BrushSync režimo suporavimas
Iki 10 kartų daugiau apnašų nei rankiniu dantų šepetėliu
Dėl lanksčios konstrukcijos šepetėlis pašalina iki 10 kartų daugiau apnašų iš sunkiai pasiekiamų vietų, kad būtų išvalytos tikrai giliai palei dantenų liniją ir tarp dantų esančios apnašos.

Iki 4 x didesnis sąlytis su paviršiumi, kad be vargo giliai išvalytumėte dantis
Kiekvieną kartą valydami dantis su mūsų prisitaikančiomis valymo technologijomis valysite individualiai. Minkšti guminiai šonai lankstosi, kad Premium Plaque Control prisitaikytų prie jūsų dantų ir dantenų formos, sugeria bet kokį perteklinį šepetėlio spaudimą ir sustiprina garsinio valymo galią. Šereliai gali prisitaikyti prie dantų ir dantenų formos, todėl su dantų paviršiumi liečiasi iki 4 kartų daugiau paviršių nei naudojant įprastą šepetėlio galvutę, kad būtų geriau išvalytos sunkiai pasiekiamos vietos.

Automatiškai parenkamas optimalus režimas, kad pasiektumėte geriausių rezultatų
Su mūsų BrushSync™ režimo parinkimo funkcija visada išvalysite geriausiai, kaip tik įmanoma. Šepetėlio galvutė Philips Sonicare C3 Premium Plaque Control sinchronizuojasi su Philips Sonicare dantų šepetėlio rankena su BrushSync™ funkcija ir parenka optimalų valymo režimą ir intensyvumo lygį, kad šepetėlis valytų išskirtinai gerai. Jums tereikia pradėti valyti dantis.

Sukurta taip, kad padidintų mūsų unikalią garsinio valymo galią
Jūsų Sonicare šepetėlio galvutė ir rankenėlė yra puiki komanda. Sustiprindami mūsų soninę technologiją, jie užtikrina neprilygstamą valymą. Didelio greičio vibracijos dantų šepetėlio rankenoje atlieka iki 62 000 šepetėlio judesių per minutę, dantų pastą suplaka į burbuliukus, kovojančius su apnašomis, ir išstumia juos giliai tarp dantų ir palei dantenų liniją, kad dantys būtų išskirtinai išvalyti.

Visada žinokite, kada keisti, visada efektyviai išvalykite dantis
Po 3 mėnesių naudojimo šepetėlio galvutės tampa mažiau veiksmingos, tačiau su BrushSync™ apie tai jums bus priminta kiek anksčiau, nei tai įvyks. Jūsų išmanusis dantų šepetėlis stebės, kaip dažnai ir kaip stipriai valote dantis, ir praneš, kai ateis laikas jas pakeisti. Neturite išmaniojo Philips Sonicare dantų šepetėlio? Tiesiog stebėkite savo mėlynus keičiamus šerelius kai jie taps balti, žinosite, kad laikas keisti šepetėlio galvutę.

Patikrinta, kad atitiktų jūsų burnos sveikatos poreikius
Visos Philips Sonicare šepetėlių galvutės yra saugios ir švelnios dantims bei dantenoms. Atliekant bandymus, kiekviena šepetėlio galvutė išbandoma, kad būtų užtikrintas ilgaamžiškumas ir išskirtinis veikimas kaskart valant dantis.

Paspaudžiama konstrukcija, kad šepetėlio galvutę būtų paprasta uždėti
Jūsų C3 Premium Plaque Control šepetėlio galvutė puikiai tinka bet kuriai Philips Sonicare dantų šepetėlio rankenėlei, išskyrus PowerUp Battery ir Essence. Paprasčiausiai spustelėkite ir nuimkite, kad galėtumėte lengvai pakeisti ir išvalyti.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės.

Jums taip pat gali patikti

Panašios prekės